
Hagyomány és evolúció randevúja
Budapest szívében a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit 2007 áprilisában az Onyx étterem. Az étterem nyitásával célunk az volt, hogy Magyarországon is legyen nemzetközi mércével is elismert étterem.
A konyhában dolgozó csapat közel 10 éve dolgozik együtt, ennek is köszönhető, hogy az étterem ilyen hamar ismert és elismert lett Magyarországon. Szulló Szabina executive chef és Széll Tamás sous-chef vezetésével működő 55 férőhelyes étterem étlapján csak a legkiválóbb alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült ételek találhatóak.
Sok energiát fektetünk a regionális alapanyagok kutatására, ennek megfelelően kínálunk egy Magyar Evolúció menüt, ahol a friss és kiváló hazai alapanyagokból új technológiával mutatjuk be a megújuló magyar konyha fogásait. Az Onyx étterem a belvárosban, a legszebb szállodák vonzáskörzetében van, így étlapunkon nemzetközi ételeket is felvonultatunk.
Borlapunkon több mint 200 különböző bor közül tud választani a vendég.
Az Onyx csapatának tagjai elkötelezték magukat a minőség és a haladás mellett. Hosszú évek óta komoly műhelymunka folyik, ahol a tanulóképzés mellett a dolgozók továbbképzése is folyamatos. A legszebb eredményeket ezen a területen értük el. Jelenleg hat olyan munkatárs dolgozik a konyhán, akik a Jeunes Commis Rôtisseurs magyarországi versenyének győztesei. Miután Szulló Szabina megnyerte a magyarországi döntőt a következő években még öt tanítványa is büszkélkedhet ezzel az eredménnyel. Fontosnak tartjuk a külföldi szakmai gyakorlatokat, ezért is jelentett sokat hogy Párizsban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, New-Yorkban és a Bermudákon is szélesítették tudásukat a 27 éven aluliaknak kiírt nemzetközi versenyen való részvétellel.
Különösen büszkék vagyunk Széll Tamás sous-chef-re, aki a 2008-as Christian Meyer elnökletével rendezett és a 2010-es Philippe Gobet elnökletével rendezett „Hagyomány és Evolúció” szakácsversenyt is megnyerte. Széll Tamás a 2013. január 29-én és 30-án megrendezett lyoni Bocuse d’Or szakácsversenyen 10. helyezést ért el, mellyel Európa 7. legjobb csapata a magyar válogatott. Magyarország először jutott be a világ legrangosabb szakácsversenyébe és az újoncok közül elsőként került be az első tízbe.
Úgy gondoljuk, éttermünk, mind a hazai, mind a nemzetközi közönség körében népszerűségnek örvend. A hazai szaksajtó is több ízben kitüntetett minket elismerésével. A Magyarországon egyedülálló Étteremkalauz 2010-es kiadása szerint Budapest 3. legjobb étterme vagyunk. A Népszabadság Top 100-as listája 2013-ban Magyarország 1. legjobb éttermének tekint minket. A 2009. novemberben megjelent Decanter magazin étteremkritikája – ahol 99 pontot értünk el – a legjobb hazai étteremnek aposztrofálja az Onyx éttermet.
Nemzetközi elismerésnek is örvendünk, hiszen a GaultMillau étteremkalauz szerint éttermünk 17 pontos, míg a Michelin Guide 2011-ben 1 Michelin csillaggal ismeri el az Onyx éttermet.